Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı’nı İstanbul Sanayi Odası Olarak Destekliyoruz

enflasyonla-mucadele-03

Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın Berat Albayrak tarafından 9 Ekim 2018 tarihinde yapılan basın açıklaması ile enflasyona karşı mücadele etme kapsamında yapılacak proje hakkında detaylar paylaşılmıştır. "Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programı" kapsamında oluşturulan "enflasyonlamucadele.org.tr" internet sitesi hayata geçirilerek enflasyona karşı mücadele kapsamında kurulan bu sitede 3 ay süre ile en az %10 indirim yapacak firmaların isim ve logolarının yer alacağı açıklanmıştır.

Bu kapsamda, çatı kuruluşumuz olan TOBB’dan gelen yazı doğrultusunda bu programı tüm üyelerimize duyurduk. Ayrıca Enflasyonla Topyekûn Mücadele Programına katılacak üyelerimizin bilgileri Odamızca TOBB’a 21 Ekim 2018 tarihine kadar iletilecektir.