FİNANSAL HAYATIN KORONAVİRÜSTEN ETKİLENMEMESİ İÇİN BUGÜNE KADAR ATILAN BÜTÜN ADIMLAR

finansal-hayatın-etkilenmemesi-01

Koronavirüs (Covid/19) salgınının ortaya çıktığı ilk günden itibaren, ekonomik ve finansal hayatın etkilenmemesi için pek çok adım atıldı. Bu adımların en önemlisi hiç kuşkusuz daha ilk günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Ekonomik İstikrar Kalkanı” paketi oldu. Bu paket kapsamında ekonomik hayatın ve işletmelerin etkilenmemesi için ilk etapta 100 milyar liralık bir destek paketi açıklandı. Sonraki günlerde de bu paketi birçok yeni destek paketleri izledi. Kamu bankalarından katılım bankalarına, Türk Eximbank’tan Kredi Garanti Fonu’na, Merkez Bankası’ndan Türkiye Bankalar Birliği’ne ve özel bankaların ekonomik destek paketlerine kadar birçok paket açıklandı. İstanbul Sanayi Odası (İSO) Ekonomik ve finansal hayatın etkilenmemesi için bugüne kadar açıklanan tüm paketler hakkında üyelerini bilgilendirdi. Bu bilgileri kapsayan bütün adımları aşağıda yer alan ‘Covid-19 Salgını ve Tüm Finansal Destek Paketleri’ dosyasında bulabilirsiniz.

Covid-19 Salgını ve Tüm Finansal Destek Paketleri Attach