Gelecek Ay Türkiye’yi Ziyaret Edecek Polonyalı 40 Firma İçin Ön Görüşme Yapıldı

  • Diğer Haberler
polonya-ziyaret-02

Polonya Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı ve Bakan Yardımcısı Katarzyna Kacperczyk başkanlığındaki heyet, İstanbul Sanayi Odası (İSO) yönetimini ziyaret etti. Polonya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mieczyslaw Cieniuch’un da bulunduğu ve İSO Yönetim Kurulu Üyesi Ali Eren tarafından ağırlanan heyette Polonya’nın İstanbul konsolosluk yetkilileri ile iş adamları da yer aldı.

Gelecek Ay Türkiye’yi Ziyaret Edecek Polonyalı 40 Firma İçin Ön Görüşme Yapıldı 01Gerçekleştirilen toplantıda Polonya ile Türkiye arasındaki ticari ve yatırım alanlarındaki fırsatları değerlendirildi. İş birliğini artırmayı hedefleyen faaliyetlere her zaman destek verileceğinin altı çizildi. Ayrıca 26 Mart 2015 tarihinde yapılması planlanan Polonya Dışişleri Bakanı ve beraberinde getireceği 40 firmadan oluşan bir heyetin İstanbul’u ziyareti konusunda karşılıklı bilgi alışverişi yapıldı.

Gelecek Ay Türkiye’yi Ziyaret Edecek Polonyalı 40 Firma İçin Ön Görüşme Yapıldı 02Polonyalı bürokratlardan oluşan heyette ayrıca Dışişleri Bakanlığı Ekonomik İşbirliği Genel Müdürü Anna Barbarzak, İstanbul Başkonsolosu Grzegorz Michalski, Ankara Büyükelçiliği 1. Katibi Joanna Sztubert, Çevre Bakanlığı temsilcisi Tomasz Pyszko, İstanbul Başkonsolosluğu Muavin Konsolosu Łukasz Paprotny ve RAFAKO firması CEO’su Alan Beroud yer aldı.