Güney Kore’nin İstanbul Başkonsolosu Yeunju Jang İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

kore-baskonsolos-ziyaret-01

Güney Kore’nin İstanbul Başkonsolosu Yeunju Jang, İstanbul Sanayi Odası (İSO) yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’deki ziyarette İstanbul’daki sanayi kompozisyonu ve sanayicinin gündemindeki konular konuşulurken, Güney Kore ve Türk sanayicileri arasında yapılabilecek işbirlikleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Buluşmada yakın dönemde teknolojiye dayalı ve yüksek katma değerli ürün üreten bir sanayiye geçiş için büyük bir atılım gösteren Güney Kore’nin bu başarısı hakkında sohbet edildi. İki ülke arasında bu anlamda gerçekleştirilebilecek olan proje ve çalışmaların neler olabileceği üzerinde duruldu. Bunun için özellikle kurumlar arası iletişimin daha da güçlendirilmesi gereği dile getirildi.