Hırvatistan’ın İstanbul Başkonsolosu Ivana Zerec İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

hirvatistan-ziyaret-01

Hırvatistan’ın İstanbul Başkonsolosu Ivana Zerec, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a bir nezaket ziyaretinde bulundu. İki ülke arasındaki ekonomik ilişkiler hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı İSO’nun Odakule’deki merkezinde gerçekleşen görüşmede, potansiyelin çok altında olan bu ilişkilerin daha da geliştirilebilmesi için neler yapılabileceği üzerinde duruldu.

Görüşmede Türk sanayisinin pandemi döneminde kesintisiz üretim ve ihracatla önemli bir başarıya imza attığını belirten Bahçıvan, Avrupa Birliği’nin Türkiye’nin en büyük ve önemli ticaret ortağı olduğunu vurguladı. Başkonsolos Zerec de, Avrupa Birliği’nin en genç üyelerinden biri olan Hırvatistan’ın Türkiye’nin AB’ye tam üyeliği için her türlü katkıya hazır olduğunu belirtti. Ziyarette, en kısa zamanda İSO’da Hırvatistan Ülke Günü düzenlenmesi konusunda mutabık kalındı.