İş Dünyası Temsilcileri, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin İle Ankara’da Bir Araya Geldi

tobb-bakan-bilgin-gorusmesi-02

İş dünyasının temsilcileri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığında bir heyetle, T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’i Ankara’da ziyaret etti.

İş dünyasının gündemindeki konuların görüşüldüğü, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda TOBB Sanayi Odaları Konsey Başkanı olan Erdal Bahçıvan’ın da bulunduğu ziyarete, TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı Gürsel Baran, TOBB Ticaret Borsaları Konsey Başkanı Hüseyin Çevik, TOBB Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Faik Yavuz, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Zeki Kıvanç ve TOBB Genel Sekreter Yardımcısı Cengiz Delibaş katıldı.