İSO Başkanı Bahçıvan, Kırklareli TSO ve Kırklareli Ticaret Borsası’nı Ziyaret Etti

  • Diğer Haberler
ktso-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Kırklareli Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Meslek Liselerini Güçlendirme Projesi Kapsamında “Mesleki ve Teknik Eğitimin Geliştirilmesi” için düzenlediği Motivasyon Etkinliği’ne katılmak için gittiği Kırklareli’nde, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ile Kırklareli Ticaret Borsası’nı da ziyaret etti.

İki kurumun da yönetimleri tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Bahçıvan KTSO’da Başkan Soner Ilık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle; Kırklareli Ticaret Borsası’nda da Başkan Turhan Altınel ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. İki STK yöneticileriyle kentin ekonomik gündemi ile ilgili sohbet eden Bahçıvan fikir alışverişinde bulundu.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık'ı ziyaretinde Kırklareli'nin sanayi ve ticaret alanında önemli bir bölge olduğuna dikkat çeken Bahçıvan, Türkiye'nin önemli kaynaklarını doğru şekillendirmesi ve yönetmesi gerektiğine inandığını dile getirdi ve şunları söyledi:

"Türkiye'nin Avrupa'ya ve Avrupa Birliği'ne açılan iki kapısından birisi Kırklareli. Bu önemli bir özellik. Hem İstanbul'a yakınlığı hem de bunun yanında bakir kalabilme özelliği var. İnsanlar artık bakir yer özlemini de fazlasıyla yaşıyorlar. Son zamanlarda yapılan ulaşım imkanlarıyla daha da yakınlaşmış olmasını da birleştirdiğimiz zaman kıymetli bir kaynağa sahip olduğumuzu görüyorum. İnşallah bu kaynağı marka değerimizi daha da güçlendirerek önümüzdeki süreçte çok daha ileri noktalara taşıyacağız."

Kırklareli Ticaret Borsası ziyaretinde de kentin tarımsal alandaki üretim değerleri ile bu değerlerin nasıl artırılabileceği ve bu bağlamda hayata geçirilebilecek projeler üzerinde duruldu. Buluşmada karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.