İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, Beyoğlu’nun Yeni Kaymakamı Savaş Ünlü’yü Ziyaret Etti

beyoglu-kaymakam-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Beyoğlu Kaymakamı Savaş Ünlü’yü makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz eylül ayında göreve başlayan Ünlü’ye hayırlı olsun ziyareti niteliğindeki buluşmada Bahçıvan, Ünlü’ye Beyoğlu’nda başarılı bir dönem geçirmesini diledi. Ziyarette İstanbul’un en kalabalık ve tarihi ilçelerinden Beyoğlu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bölgeyi ekonomik ve sosyal açıdan daha da iyileştirme ve zenginleştirme noktasında iki kurumun işbirliği yapabileceği alanlar ve konular üzerinde duruldu. Bunun için kurumlar arası iletişim ve işbirliğinin güçlendirilmesi gereğine vurgu yapıldı.