İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, BİST Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erişah Arıcan’ı Ziyaret Etti

bist-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, kısa bir süre önce Borsa İstanbul (BİST) Yönetim Kurulu Başkanı olan Prof. Dr. Erişah Arıcan’a tebrik ve nezaket ziyaretinde bulundu. BİST’in İstinye’deki merkez binasında gerçekleşen, BİST Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Çetinkaya’nın da yer aldığı ziyarette Bahçıvan, Erıcan’a başarı dileklerinde bulundu. Sanayinin finansmana erişiminde yaşanan sıkıntılar ile ilgili fikir alışverişinde bulunulan görüşmede, özellikle sanayi kuruluşlarının finansmana erişimde farklı kaynakları kullanmaları ile ilgili neler yapılabileceği de değerlendirildi. Bu konuda kurumsal işbirliklerinin artırılması gereğinin üzerinde duruldu ve BİST ile bu konuyla ilgili olarak önümüzdeki dönemde hangi alanlarda işbirliği yapılabileceği konuşuldu.