İSO Başkanı Erdal Bahçıvan İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar’ı Ziyaret Etti

rektor_ziyaret_manset

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Osman Bülent Zülfikar’ı ziyaret etti. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Yerleşkesi’nde gerçekleşen ziyarette üniversite-sanayi iş birlikleri üzerine sohbet edildi.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel gelişmelerin görüşüldüğü ziyarette üniversite-sanayi iş birliklerinin nasıl daha artırabileceği üzerine fikir alışverişinde de bulunuldu. Üniversite-sanayi iş birliklerinin hem öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sağlamak, hem de iş dünyasının yenilikleri yakalayabilmesi açısından önemine vurgu yapılan görüşmede öğrencilerin endüstriyel ihtiyaçlara uygun bir şekilde yetişmelerini sağlamanın Türkiye'nin ekonomik ve teknolojik gelişimine katkı sağlayacağının altı çizildi.