İSO Başkanı TÜMSİAD'ı Kabul Etti

tumsiad-ziyaret

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'a yeni görevinde başarılar diledi.

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilmesi dolayısıyla Erdal Bahçıvan'ı kutlama amaçlı ziyaretler sürüyor. Bu anlamda İSO'ya gelen son heyetlerden biri de iş dünyasının önemli örgütlemelerinden biri olan Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) oldu. TÜMSİAD Genel Başkanı Dr. Hasan Sert ve Genel Başkan Yardımcısı Yakup Köç, Yönetim Kurulu Üyeleri Feyzullah Akben, Abdulkadir Yıldız ve Rüştü Kaya ile Genç TÜMSİAD Genel Başkanı Mustafa İçöz'den oluşan heyet İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan'ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.