İSO, Sınai Mülkiyet Kanunu’nun Getirdiği Yenilikleri Bir Seminerle Üyelerine Anlattı

  • Diğer Haberler
sinai-mulkiyet-kanunu-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), sanayi üretimi ve patent için çok önemli bir konu olan ve bir süre önce yeni düzenlemelerle yasalaşan Sınai Mülkiyet Kanunu hakkında, üyelerini bilgilendirici bir seminer düzenledi. “Yeni Sınai Mülkiyet Kanunu’nun Getirdiği Yenilikler Semineri”ne yoğun bir katılımcı oldu. Seminerde Yeni Fikri Mülkiyet Kanunu ışığında Türkiye'deki Fikri Mülkiyet uygulamaları ve firma deneyimleri ele alındı.

Bu kapsamda, TOBB Patent v alt="İSO, Sınai Mülkiyet Kanunu’nun Getirdiği Yenilikleri Bir Seminerle Üyelerine Anlattı"e Marka Vekilleri Meclis Başkanı M. Kaan Dericioğlu “Sanayicilerimiz Fikri Haklar Mevzuatından Nasıl Yararlanırlar?” konusuna değinirken, Boğaziçi Üniversitesi BUBA Yönetim Kurulu Başkanı Timuçin Bilgör, “Fikri Hakların Ticarileşmesi” konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Fikri Mülkiyet Haklarının Firmada Yönetilmesi konusunda ise Arçelik Fikri Haklar Yöneticisi Güler Ayyıldız Damla katılımcıları bilgilendirdi. Fikri Mülkiyet Hakları Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Köksaldı’nın sunumu ile devam eden etkinlik soru-cevap bölümü ile son buldu.