İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ASO’nun Yeni Başkanı Seyit Ardıç’ı Ziyaret Etti

aso-ziyareti-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan Ankara Sanayi Odası’nın (ASO) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Seyit Ardıç’ı makamında ziyaret etti. Yeni görevi nedeniyle Ardıç’ı tebrik eden İSO Başkanı Bahçıvan, ASO’nun yeni çalışma dönemi için de başarı dileklerinde bulundu. Ziyaret sırasında Türkiye ve dünyadaki güncel ekonomik gelişmeler hakkında da sohbet edilirken, özellikle sanayinin içinden geçtiği döneme ilişkin değerlendirmeler de yapıldı. Ziyarette, Türkiye ekonomisinin yeni nesil, teknolojiye dayalı, nitelikli, kaliteli, sürdürülebilir ve ihracata dayalı bir üretimle daha güçlü bir kalkınma hamlesi yapabileceği üzerinde durulurken, bu hedef doğrultusunda sanayi odalarının yapabileceği projelerin neler olabileceği de ele alındı. Yeni çalışma döneminde bu çerçevede kurumlar arası iş birliğine daha çok önem verilmesi gerektiği de konuşuldu.