İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı Ziyaret Etti

tarim-orman-bakani-ziyaret-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, T.C. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı Ankara’da makamında ziyaret etti. İSO Başkanı Bahçıvan, yeni görevine başlayan Bakan Yumaklı’ya tebrik ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye’de ve dünyada yaşanan güncel ekonomik ve sosyal gelişmeler hakkında sohbet edildiği ziyaret sırasında, tarım sektörünün güncel durumu üzerine istişare edildi ve değerlendirmeler yapıldı. Tarımsal üretimde verimliliği ve ülke ekonomisi içerisindeki katma değerini artırmaya yönelik hangi adımların atılabileceği üzerine değerlendirmede bulunulan ziyarette, bu alandaki aksaklıkların giderilmesi noktasında Bakanlık ve İSO arasındaki kurumlar arası iş birliğinin önemi vurgulandı. Bu çerçevede iki kurum arasında önümüzdeki dönemde birlikte yapılabilecek faaliyetler hakkında fikir alışverişi yapıldı.