İstanbul Odalar ve Borsa Yönetimleri Sirkeci'nin Tarihi Ticaret Borsası'nda Toplandı

  • Diğer Haberler
odalar-musterek-toplanti-02-13996

İstanbul Odalar ve Borsalar Yönetim Kurulları Toplantısı, Sirkeci'deki tarihi Ticaret Borsası'nda yapıldı. İstanbul Ticaret Borsası Başkanı Çamur Ali Kopuz'un ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanı Metin Kalkavan katıldı.

İstanbul Odalar ve Borsa Yönetimleri Sirkeci'nin Tarihi Ticaret Borsası'nda ToplandıİSO'dan Meclis Başkanlık Divanı'nı temsilen İSO Meclisi Başkan Yardımcısı Hasan Büyükdede ile İSO Meclisi Katip Üye Serdar Urfalılar, İSO Yönetim Kurulu'ndan da İSO Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Ulvi Orhan (Sayman), Ali Eren, Nahit Kemalbay ve Sadık Ayhan Saruhan'ın katıldığı toplantıda VIII. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'nda İstanbul’u temsil edecek il sözcüsünün İTO Başkanı İbrahim Çağlar olmasına karar verildi.

Toplantıda ayrıca Oda ve Borsa'ya akademik danışmanlık yapacak ismin belirlenmesi ile iş sağlığı ve güvenliği konusunda ortak bir çalışmanın yapılması konuşuldu. Uzmanlaşmış Meslek Edindirme Merkezleri Projesi’nin uygulanması da katılımcılar tarafından değerlendirildi.