İstanbul Odaları ve Ticaret Borsası Ortak Toplantısı Video Konferans Yöntemiyle Yapıldı

odalar-toplantisi-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstanbul Ticaret Odası (İTO), İMEAK Deniz Ticaret Odası ve İstanbul Ticaret Borsası (İSTİB) temsilcilerinin katılımıyla İstanbul Odaları ve Ticaret Borsası ortak toplantısı yapıldı. İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı’nın başkanlığında video konferans yöntemiyle yapılan toplantıya İSO Meclis Başkanı Zeynep Bodur Okyay, İSO Meclis Başkan Yardımcıları Ayhan Yavrucu ve Serdar Urfalılar, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sadık Ayhan Saruhan, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Yelken (Sayman), Sultan Tepe, Kemal Akar ve Mustafa Tacir ile İSO Meclis Başkanlık Divanı Katip Üyesi Kemal Karabel katıldı.

Toplantıda İTO Meclis Başkanı Öztürk Oran, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsrafil Kuralay, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Salih Zeki Çakır ve İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, İSTİB Meclis Başkanı Bülent Kasap ve İSTİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakkı İsmet Aral toplantıda söz alarak İstanbul’un ve ekonominin gündemindeki konularla ilgili görüşlerini paylaştı. Toplantıda iş dünyasının ve Türkiye ekonomisinin pandeminin olumsuz etkilerinden nasıl korunacağı konusunda da istişareler yapıldı.