İstanbul Sanayi Odası Üyelerine Kolay ABD Vizesi

abd-turkiye-bayrak

İstanbul Sanayi Odası (İSO), üyelerine yeni bir hizmet daha sunuyor. ABD’ye 10 yıllık iş veya turistik vize alımı İstanbul Sanayi Odası aracılığı ile gerçekleştirilebilecek.

Bu konuda ABD konsolosluğundan gelen talep üzerine, İstanbul Sanayi Odası ile ABD Konsolosluğu, vize konusunda iş birliği yapacak.

İstanbul Sanayi Odası’nı ziyaret eden ABD Konsolosluğu Vize Bölümü Sorumluları ve Ticaret Ataşesi, İSO üyelerinin 10 yıllık ABD iş veya turistik vize almaları konusunda kolaylık sağlayacaklarını söylediler.

Konsolosluk yetkilileri, yeni uygulamaya konulan mülakatsız ve posta yoluyla vize uygulaması hakkında İSO Genel Sekreteri Melek Us’a bilgi vererek sanayicilere İSO aracılığıyla yardımcı olmak istediklerini belirttiler.

Taraflar bu konudaki görüşmeleri en kısa sürede tamamlayarak, sanayicilerin İSO kanalıyla ABD vizesi alım sürecini başlatacak.