İstanbul Sanayi Odası’nın 1.820 Paket Gıda Yardımı Deprem Bölgesine Ulaştı

elazig-deprem-yardim-araci-01

İstanbul Sanayi Odası (İSO), 24 Ocak’ta Elazığ’ın Sivrice ilçesinde meydana gelen, başta Malatya olmak üzere geniş bir bölgeyi de etkileyen deprem felaketinin ardından, bölgeye yardım elini uzattı. İSO’nun deprem bölgesindeki vatandaşların deprem yaralarının sarılması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde yürüttüğü deprem yardımı Malatya’ya gönderildi. İçinde depremzedelerin acil ihtiyaç duyduğu temel ihtiyaç malzemeleri, kuru gıda ve konserve besinlerin bulunduğu 1.820 deprem yardım kolisi ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere ilgili kurumlara teslim edildi. Yapılan yardımlar ile kış şartlarında zor günler geçiren bölge halkının ilk olarak temel gereksinimlerinin giderilmesi hedeflendi.