İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği’nden İSO Yönetimine Nezaket Ziyareti

ithib-yk-ziyareti-01

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu, İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Öksüz Başkanlığında bir heyetle İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimini ziyaret etti. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve aynı zamanda İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Sultan Tepe, İSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İTHİB Yönetim Kurulu Üyesi de olan Vehbi Canpolat ve İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Hüseyin Çetin ve Dr. Faruk Sarı’nın da bulunduğu ziyarette, İTHİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şişman, İTHİB Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Sami Aydın, Birol Sezer, Selim Akdoğan, Murat Şahinler de yer aldı.

Türkiye ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin değerlendirildi ziyarette, İSO üyelerinin çoğunluğunu oluşturan tekstil sektörünün genel durumu üzerinde de duruldu ve önümüzdeki dönemde iki kurum iş birliğinde hayata geçirilebilecek çalışmalar üzerine karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. İTHİB Yönetiminin geçtiğimiz ağustos ayında gerçekleştirdiği ziyarette gündeme gelen İstanbul’da ağırlıklı olarak tekstil hammaddeleri alanında eğitim verecek olan bir meslek lisesi oluşturma projesinin son durumu hakkında bilgilendirmenin de yapıldığı görüşmede kurumlar arası iletişimin ve iş birliklerinin artırılması hususunda mutabık kalındı.