İstanbul Ticaret Odası Yönetimi, İSO Yönetimine Nezaket Ziyaretinde Bulundu

ito-yk-ziyaret-02

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetimi, İTO Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç başkanlığında bir heyetle, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sultan Tepe, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Akar, Celal Kaya, Hüseyin Çetin ve Dr. Faruk Sarı’nın da bulunduğu ziyarette, İTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Develioğlu, İTO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ahmet Özer ve İTO Yönetim Kurulu Üyeleri Gıyasettin Eyyüpkoca, Münir Üstün ve Murat Hazıroğlu da eşlik etti. İTO Yönetimi, geçen ay yapılan seçimlerde 2022-2026 çalışma dönemi için Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erdal Bahçıvan’ı ve İSO Yönetimini tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin değerlendirildi ziyarette, Türkiye ekonomisinin kalbi sayılan İstanbul’un sanayi üretiminin ve ticaretinin dinamizmini koruması ve geliştirilmesi noktasında iki Oda’nın birlikte neler yapabileceği üzerinde de duruldu. İki Oda’nın bu bağlamdaki faaliyetleri hakkında bilgi alışverişinin yapıldığı görüşmede, önümüzdeki dönemde İSO ve İTO iş birliğinde hangi çalışmaların hayata geçirilebileceği ele alındı. İSO ve İTO’nun Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) ile iş birliği içerisinde yürüttüğü Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi’nde (MEİP) yürütülen çalışmalarda gelinen son durumun da gündeme geldiği ziyarette, kurumlar arası iş birliğinin geliştirilmesi noktasında önümüzdeki dönemde iletişim ve bilgi paylaşımının daha yoğun bir şekilde gerçekleşmesi gerektiği üzerinde fikir birliğine varıldı.