Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’dan İstanbul Sanayi Odası’na Nezaket Ziyareti

kalkinma-bakani-ziyareti-01

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, çeşitli etkinlik ve temaslar için bulunduğu İstanbul’da, İstanbul Sanayi Odası’nın (İSO) yeni hizmet binası Odakule’ye de gelerek İSO yönetimine bir nezaket ziyaretinde bulundu. Yaklaşık üç ay önce İSO’nun yeni hizmet binası olarak düzenlenen Odakule’deki ziyarette Bakan Elvan, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Adnan Dalgakıran ve İrfan Özhamaratlı tarafından ağırlandı. Malatya AK Parti Milletvekili Nurettin Yaşar’ın da eşlik ettiği ziyaret sırasında Bakan Elvan Odakule’de kısa bir incelemede bulundu. Daha sonra da İSO Başkan Yardımcıları Dalgakıran ve Özhamaratlı ile ekonominin ve sanayinin güncel konuları hakkında sohbet etti. Görüşmede özellikle Türkiye’nin yeniden üretim ekonomisine dönmesi noktasında sanayinin ve sanayicinin üzerine düşen görevler üzerinde duruldu. Bu süreçte İSO’nun ve sanayi sektörünün Türkiye’nin kalkınmasında üstlendiği öncü rolün daha da geliştirilmesi yönünde fikir alışverişinde bulunuldu.