Lonca İstanbul’dan Genç İş Adamları İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

lonca-is-adamlari-02

Lonca İstanbul Genç İşadamları Kulübü heyeti, İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye’de sıradanlaşan yöntemlerden farklı yönetimsel çalışmalar yapmayı ana hedef olarak belirleyen Lonca İstanbul, kendi alanında başarılı isimler ile bir araya gelip, bünyesinde bulunan gençlere önemli katkılar yapmayı amaçlıyor.

Bu amaç doğrultusunda İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ile bir araya gelen Lonca İstanbul heyetinde; Yönetim Kurulu Başkanı M. Ersin Altun, Başkan Yardımcıları Fatih Özkentli ve Onur Karadağ, Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Odabaşı, Meclisi Üyeleri Muhammed Karatay, Muhammed Gözütok, İbrahim Can Kuroğlu ve Genel Sekreter Yardımcısı Emin Türker yer aldı.

Görüşmeye İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Ali Ulvi Orhan da katıldı.