MÜSİAD Yönetimi, İSO Yönetimine Yeni Çalışma Döneminde Başarı Dileklerinde Bulundu

  • Diğer Haberler
musiad-ziyareti-01

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Yönetimi, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı başkanlığında bir heyetle, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ev sahipliğinde, İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İrfan Özhamaratlı ve Cemal Keleş, İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Sultan Tepe, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri Vehbi Canpolat, Hüseyin Çetin ve aynı zamanda MÜSAİD Dijital Dönüşüm Sektör Kurulu Başkanı da olan Dr. Faruk Sarı’nın bulunduğu ziyarette, MÜSİAD Genel Başkan Yardımcıları Davut Altunbaş ve Osman Çalışkan, MÜSİAD Genel Sekreteri Dr. Cihad Terzioğlu, MÜSİAD Kurumsal İlişkiler ve İletişim Komisyonu Başkanı Abdurrahman Uzun, MÜSAİD Yurtiçi Teşkilatlanma Komisyonu Başkan Yardımcısı Ahmet Yüksel de yer aldı. MÜSİAD Yönetimi, geçen ay yapılan seçimlerde 2022-2026 çalışma dönemi için Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erdal Bahçıvan’ı ve İSO Yönetimini tebrik etti ve başarı dileklerinde bulundu.

Türkiye ve dünyada yaşanan güncel ekonomik gelişmelerin değerlendirildi ziyarette, İstanbul sanayisinin güncel konuları üzerine karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Önümüzdeki dönemde, ülke ekonomisinin dinamizmini artırmaya yönelik İSO ve MÜSİAD iş birliğinde ne tür projelerin hayata geçirilebileceği üzerinde durulan görüşmede, kurumlar arası iletişimin ve iş birliklerinin önemine vurgu yapıldı.

MÜSİAD ziyaretinde iki kurum olarak birlikte üretebilecekleri birçok proje olduğuna vurgu yapan İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, "Bunu yaparak bir anlamda ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan kaynakların birlikte kullanılarak konsolide ederek verimli kullanma gereğini yerine getirmiş olacağız" dedi. Yeni dönemde son iki yılda Covid 19 pandemisinin hayıtımızdan çaldığı zamanı yeniden kazanmak gerektiğini bunu de verimli projeler geliştirerek yapabileceklerini söyleyen Bahçıvan bu anlamda yeni çalışma dönemlerinin çok verimli olması için çalışacaklarını belirtti. Bahçıvan bu dönemi hem İstanbul, hem Türkiye ve hem de genel ekonomimiz için çok değerli bir dönem olacağını belirtti. “Bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasından ben hayır görüyorum” dedi.

Ziyarette İSO yönetimine yeni çalışma döneminde başarı dileklerini ileten bu dönemde birlikte geliştirecekleri projelerle verimli bir güç birliği elde edebileceklerini söyleyen MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı da “Günümüz dünyası müşterekleri konuşma zamanı, ülke menfaatleri neyse onu konuşmamız gerekiyor. Bir arada samimiyetle bu ülke halkının refahını yükseltme gayemiz var. Yapacağımız özverili ve yardımsever çalışmalarla farklık yaratabiliriz. Önümüzde ciddi bir fırsat penceresi var. Bunu çok iyi ve birlikte, kurumlararası güç birliği yaparak değerlendirebiliriz” dedi.