Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli Çalışmaları İMES’li Sanayicilere Anlatıldı

imes-okul-sanayi-02

İstanbul Sanayi Odası (İSO), İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından yürütülen Okul-Sanayi İşbirliği İstanbul Modeli’nin projenin bilgi paylaşım toplantısı, İMES Sanayi Sitesi Yönetimi ile işbirliği ile gerçekleşti. Başkanlığını aynı zamanda İSO Meclis Üyesi de olan İMES Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Akar’ın yaptığı ve İMES Sanayi Sitesi’nde yapılan toplantıya 58 sanayici katıldı. Katılımcılar, projenin hedefi olan mesleki ve teknik eğitimin ihtiyaçlarının karşılanması, müfredatlarının sanayi taleplerine göre okul/firma bazlı özelleştirilmesi gibi konularla ilgili bilgilendirildi.

Toplantıda İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Serkan Gür, VİKO Kurumsal İletişim&Sosyal Sorumluluk Yetkilisi İlker Çelik ve Taha Holding İnsan Kaynakları Organizatörü Şenay Yakut birer konuşma yaptı. Konuklar daha sonra katılımcıların projenin ayrıntıları ve uygulanabilirliği ile ilgili sorulara yanıt verdi.