Online Hizmetler İle Artık Üyelerimize Çok Daha Yakınız

Online Hizmetler detayı için tıklayınız

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından verilmekte olan belgelendirme hizmetleri ve aidat ödemeleri hazırlanan online sistem ile artık daha etkin ve daha kolay bir şekilde yapılıyor. İSO’nun web sitesi üzerinden “Online Hizmetler” bölümünden erişilen sistem, İSO üyelerine hem zaman ve hem de maliyet avantajı sunuyor. Üstelik tüm bu işlemler kredi kartı kullanılarak gerçekleştiriliyor.

Online hizmet çeşitlerimiz ve erişim kılavuzumuz ise şöyledir:

• Faaliyet Belgesi: Oda üyesi firmaların yazılı başvuruları halinde çeşitli resmi/özel kurum ve kuruluşlara ibraz edilmek üzere belli bir ücret karşılığı verilen (Oda sicil kayıt sureti) belge web sitemiz üzerinden başvuruda bulunularak üç şekilde alınabiliyor:
    • - Islak imzalı: Belge İSO tarafından ıslak imzalı olarak hazırlanarak posta/kargo yolu ile talep sahibine gönderiliyor.
    • - E-imzalı: İSO’da hazırlanan belge, İSO adına e-imza (elektronik imza) ile imzalanarak e-posta yolu ile talep sahibine gönderiliyor.
    • - PDF formatında: İSO tarafından hazırlanan belge, yetkili imzalı ve İSO kaşeli PDF formatında sisteme yüklenir, aslına ihtiyacı olmayan üyelerimiz PDF formatındaki dosyayı sistemden indirerek kullanabiliyor.
  • Kapasite Rapor Müracaatı: Üyelerimiz için kimlik kartı niteliğinde olan kapasite raporları için müracaat işlemleri web üzerinden yapılabiliyor.
  • Kapasite Rapor Kopyası: Yürürlükte olan kapasite raporunun onaylı kopyası web üzerinden iki şekilde alınabiliyor.
    • - Islak imzalı: Web üzerinden başvurulması halinde rapor ıslak imza ve kaşeli olarak hazırlanarak posta/kargo yolu ile talep sahibine gönderiliyor.
    • - E-imzalı: Web üzerinden başvurulması halinde rapor, İSO e-imza ile imzalanarak e-posta yolu ile talep sahibine gönderiliyor.
  • Kapasite Süreç Takibi: Başvuruda bulunduğu kapasite raporunun Odamızdaki hazırlık süreçlerini hangi aşamada olduğunu web üzerinden takip edebiliyor.
  • Aidat Ödemesi: Üyelerimiz, her yıl için yıllık aidat ve munzam aidat ödemelerini web üzerinden gerçekleştirebiliyor.

Tüm online hizmetlerimize https://www.iso.org.tr/online-hizmetler adresi üzerinden ulaşılabilir.