Sanayi Dergisi Uygulaması Artık Cep Telefonu ve Tabletlerde

mobil-uygulama-haberi-02

İstanbul Sanayi Odası’nın 50 yıldan bu yana Türk ekonomisi ve sanayisinin nabzını tutan yayın organı Sanayi dergisi artık tablet ve akıllı telefonlardan okunabiliyor. Tablet ve akıllı telefonlara yüklenecek uygulama ile Sanayi dergisi okurlarına elektronik ortamdan da ulaşabiliyor.

Sanayi dergisi uygulaması, iOS işletim sistemi için Apple Appstore, Android işletim sistemi için Google Playstore ve Windows işletim sistemi için Windows Store’dan indirilebiliyor. Bu işletim sistemlerinin kullanıldığı tabletler ile iOS ve Android işletim sistemli telefonlarda Sanayi dergisi okurlarıyla buluşabilecek.

Eylül sayısından itibaren aktif olan uygulama ile çok daha fazla fotoğraf albümüne de ulaşılabilecek. Dergide yer alan haber ve etkinliklerden çok daha fazla fotoğrafa sayfa üzerindeki ikona tıklanarak ulaşmak mümkün.

Uygulamayı indirebileceğiniz anahtar kelimeler: İSO, İstanbul Sanayi Odası, dergi, sanayi, sanayi dergisi