TİGSAD’ın Yeni Yönetim Kurulu’ndan İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti

  • Diğer Haberler
tigsad-ziyaret-01_ic

Tüm İç Giyim Sanayiciler Derneği’nin (TİGSAD) yeni yönetimi, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti. Odakule’de yapılan ziyarette TİGSAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Alyüz ile birlikte aynı zamanda İSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı da olan TİGSAD’ın eski başkanı ve yeni yönetimde Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olan İrfan Özhamaratlı da yer aldı.

İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, sektörel derneklere çok önem verdiklerini, özellikle sanayi sektörünün derneklerinin gerçek anlamda bir sivil toplum örgütü görevini yerine getirdiğini söyledi. Sektör temsilcilerinin sektöre bir şeyler kazandırmak için gerçek anlamda bir özveriyle çalıştıklarını ve çaba gösterdiklerini belirten Bahçıvan, bu dernekler içinde TİGSAD’ın kurumsallaşmada çok önemli yol alarak örnek bir sektörel dernek olduğuna vurgu yaptı. Göreve geldiklerinden beri sektörel derneklere yakın olmak istediklerini aktaran Bahçıvan, sanayi sektörünü doğru okumak için dernekleri güçlü ortaklar olarak gördüklerini ifade etti. Bahçıvan, derneklerden gelen fikirlere daha çok ihtiyaçları olduğunu ve farklı projeleri birlikte yapabileceklerini dile getirdi. Bu bağlamda TİGSAD ile de önümüzdeki dönemde sektörün önemli konuları hakkında ortak çalışma grubu oluşturabileceklerini dile getirdi.

TİGSAD’ın Yeni Yönetim Kurulu’ndan İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti 01

Görüşmede TİGSAD Başkanı Osman Alyüz ise sektörün genel yapısından söz ederken artık oturdukları yerde kendilerini ziyaret eden müşteriler döneminin kapandığını ve tüm sektör temsilcileri olarak çantalarını ellerine alarak yurt dışına giderek fuarlarda ve çeşitli pazarlarda sipariş peşinde koştuklarını söyledi. Bu sayede yeni dönemde sektörü ayakta tutmaya çalıştıklarını belirten Alyüz, bu süreçte başta İSO olmak üzere meslek örgütlerinin desteğine çok ihtiyaç duyduklarını dile getirdi.

TİGSAD’ın Yeni Yönetim Kurulu’ndan İSO Başkanı Bahçıvan’a Nezaket Ziyareti 02

Katılan üyelerin de söz alarak sektörün güncel konuları hakkında değerlendirme ve çözüm önerilerinde bulunduğu ziyarete TİGSAD yönetiminden Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Eşref Geyik, Nazım Kanpolat, Bahri Özdinç, Yönetim Kurulu Üyeleri Raffi Tellalyan, Mustafa Nazik, Celal Emirmahmutoğlu, Yavuz Karaca, Genel Sekreter Bilgi Özcan ile üyeler Salih Çetinkaya, Samet Susut, Emrah Akaydın ve İlknur Şahinduran da katıldı.