TÖSHİD’in Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri İSO Başkanı Erdal Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

toshid-ziyaret-01

Türkiye Özel Sektör Havacılık İşletmeleri Derneği’nin (TÖSHİD) geçen ay seçilen yeni yönetimi İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’a nezaket ziyaretinde bulundu. TÖSHİD’in yeni Başkanı Mehmet Nane ve beraberindeki Başkan Yardımcısı Mehmet Hakan Bayramiç, Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Berat Babila ve TÖSHİD Genel Koordirnatörü Bülent Rahmi Demirci’den oluşan heyet, dernek ve çalışmaları hakkında bilgi verdi ve kurumlar arası işbirliğini önümüzdeki dönemde daha etkin bir şekilde kullanmak istediklerini dile getirdi.

Görüşme sırasında, Türkiye’de havacılık sektörünün dünyaya model olabilecek bir sektör haline geldiğini söyleyen İSO Başkanı Bahçıvan, İSO olarak sektörel dernekler ile her zaman yakın bir çalışma içinde olduklarını TÖSHİD ile de bu anlamda sahada neler olduğunu yakından izlemek adına sürekli bir iletişim halinde olmayı istediklerini belirtti. Bahçıvan, sanayimizin ve sektörümüzün yararına olabilecek bazı çalışmaları birlikte yapmayı arzu ettiklerini dile getirdi. Bireysel ve kurumsal kullanımlarda yerli havayollarını tercih eden sanayicilerimiz ve iş insanlarımızın görüş ve önerilerinin sektörün gelişmesi için çok önemli olduğunu vurgulayan TÖSHİD Başkanı Mehmet Nane de işbirliğinden memnuniyet duyacaklarını belirtti.