TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil İSO Başkanı Bahçıvan’ı Ziyaret Etti

tusas-ziyaret-02

Türk savunma sanayinin önde gelen, başarılarıyla göz dolduran kuruluşu Türk Havacılık Uzay Sanayi (TUSAŞ) Genel Müdürü Temel Kotil, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı ziyaret etti.

Dünyadaki ve Türkiye’deki güncel konular ve savunma sanayi hakkında sohbet edilen ziyarette, TUSAŞ’ın üretmekte olduğu ve dünyanın birçok ülkesine ihraç ettiği hava araçları, Kotil tarafından maketleri üzerinden anlatıldı.

Önümüzdeki günlerde iki kurum arasında yapılabilecek işbirliği projelerinin de gündeme geldiği ziyaret sırasında; özellikle İstanbul sanayinin savunma sanayi ile buluşması noktasında daha önce yapılan işbirliği projelerine benzer projelerin hayata geçirilmesi konusunda mutabık kalındı.