İSO Başkanı Bahçıvan’dan, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’a Nezaket Ziyareti

İSO Başkanı Bahçıvan’dan, İÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’a nezaket ziyareti

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan kısa süre önce göreve başlayan İstanbul Üniversitesi (İÜ) Rektörü Prof. Dr. Mahmut Ak’a nezaket ziyaretinde bulundu. Beyazıt Kampüsü Esnaf Hastanesi’nde gerçekleşen ziyarette üniversite-sanayi iş birliği konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. İSO’nun kurulmasına öncülük ettiği ve İstanbul Üniversitesi’nin de paydaşı olduğu Sanayi-Üniversite Platformu, sanayiciler ile üniversitelerin AR-GE ve inovasyon konusunda beraber çalışmaları yönünde faaliyetler yürütüyor. Görüşmede bu oluşum hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Türkiye’nin en çok ihtiyaç duyduğu üniversite-sanayi iş birliğinde daha ileri aşamalara gelinmesi noktasında neler yapılabileceği konuşuldu.

İSO’dan İstanbul Üniversitesi’ne ziyaret

İSO Başkanlık Danışmanı Sabahattin Şen’in de katıldığı nezaket ziyaretinde, üniversitenin yönetimini oluşturan İÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Recep Güloğlu, Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz, Prof. Dr. İsmail Kırbaşlar, Prof. Dr. Erol İnce, Prof. Dr. Mehmet Bilgin, Prof. Dr. Bahaüddin Çolakoğlu ve İÜ Genel Sekreteri Metin Küçük de bulundu.