İSO Başkanı Erdal Bahçıvan, TÜSİAD’ın Yeni Başkanı Cansen Başaran-Symes’i Ziyaret Etti

tusiad-02

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Türk Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (TÜSİAD) yeni Başkanı Cansen Başaran-Symes’e nezaket ziyaretinde bulundu. TÜSİAD’ın Tepebaşı’ndaki merkezinde gerçekleşen ziyarette, Cansen Başaran-Symes, Erdal Bahçıvan’ı samimi bir şekilde karşıladı.

Türkiye’nin önde gelen iki sivil toplum kuruluşunun (STK) başkanlarının buluşmasında, İSO ve TÜSİAD’ın ilişkilerinin ve iletişiminin daha güçlü bir hale getirilmesi üzerinde duruldu. STK olarak iki kurumun, toplum yararına olabilecek projelerde birlikte hareket etmelerinin gereğinden ve koşullarının oluşturulmasından söz edildi.