İSO Yönetimi ve Sivas TSO Heyeti Yıldız Teknokent’teki Şirketleri Ziyaret Etti

  • Etkinlikler
sivas-haber-02

Üç ay önce (17-19 Ekim 2014) Sivas’a giderek Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) ile ortak bir Meclis Toplantısı yapan, akabinde Sivas ekonomi ve sanayisini yerinde gözlemleyen İstanbul Sanayi Odası (İSO) Meclisi, bu kez Ocak Meclis toplantısında Sivaslı sanayici ve iş insanlarını ağırlıyor…

Sivas TSO Başkanı H. Osman Yıldırım başkanlığındaki 40 kişilik bir heyetle İstanbul’a gelen Sivas TSO Meclisi üyeleriyle İSO Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Başkan Yardımcısı İrfan Özhamaratlı yakın ilgi gösterdi.

İSO Yönetimi ve Sivas TSO Heyeti Yıldız Teknokent’teki Şirketleri Ziyaret Etti 01İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, heyet ile birlikte öncelikle İstanbul’un en büyük üniversitelerinden biri olan Yıldız Teknik Üniversitesi’nde Rektör İsmail Yüksek’e konuk oldu. Sonrasında Sivas TSO Meclis üyeleri ile birlikte Türkiye’nin en etkin teknokentlerinden biri olarak bilinen Yıldız Teknokent’ini gezen İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, Sivas’ta gördükleri konukseverliğin ardından, Sivaslı iş insanlarını İstanbul’da ağırlamaktan ve birlikte olmaktan büyük keyif aldıklarını söyledi.

Sivas TSO Meclis Başkanı Necati Şahin ve Sivas TSO Başkan yardımcıları Zeki Özdemir ile Osman Yıldız’ın da bulunduğu ziyaret ile ilgili duygularını aldığımız Sivas TSO Başkanı H. Osman Yıldırım, Sivas TSO üyeleri ile birlikte İstanbul’da olmaktan ve birçok Sivaslı üyesinin bulunması münasebetiyle yakın ilişkilerinin olduğu İSO Meclisi’ne konuk olarak katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İSO Yönetimi ve Sivas TSO Heyeti Yıldız Teknokent’teki Şirketleri Ziyaret Etti 02Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsündeki Teknokent’te bulunan teknoloji şirketlerini ziyaret eden ve burada yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, daha sonra hep birlikte İSO’nun Ocak Meclis toplantısına katılmak üzere yola çıktı.