İSO’da, 27 Odadan Gelen 152 Ekspere “Kapasite Raporu” Hesaplama Kriterleri Eğitimi Verildi

  • Etkinlikler
tobb-mart-02

TOBB’un (Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği) yurt genelindeki tüm eksperlerin gruplar halinde eğitilmesi faaliyetleri kapsamında, 7. Grup eğitimi İstanbul Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde yapıldı. Eğitim toplantısı 27 Odadan gelen toplam 152 eksperin katılımı ile gerçekleştirildi.

İstanbul Sanayi Odası Meclisi salonunda gerçekleşen eğitimde TOBB uzmanları, katılımcılara kapasite raporu düzenlenmesi sırasında uyulan kapasite raporu hesaplama kriterlerini anlattı. Yedi oturumda gerçekleşen eğitim başarıyla gerçekleşti.

İSO’da, 27 Odadan Gelen 152 Ekspere “Kapasite Raporu” Hesaplama Kriterleri Eğitimi Verildi 01TOBB bir süre önce odalarca düzenlenen kapasite raporlarının, birlik tarafından eğitim sertifikası olan eksperler tarafından düzenlenmesi karar vermiş ve gruplar halinde yurt genelindeki tüm eksperlerin gruplar halinde eğitilmesi faaliyetine başlamıştı.

İSO’da, 27 Odadan Gelen 152 Ekspere “Kapasite Raporu” Hesaplama Kriterleri Eğitimi Verildi 02İSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen eğitim toplantısı öncesinde bir konuşma yapan İSO Sanayi Grup Başkanı Korkmaz Yıldırım, kapasite raporlarının doğru ve hatasız düzenlenmesinin sanayiciler ve iş dünyası için öneminden söz ederek bu eğitim faaliyetlerinin amacına ulaşması dileğinde bulundu. Daha sonra TOBB Başkan Danışmanı Hasan Çağlayan Dündar da TOBB ve TOBB faaliyetlerini anlatan bir sunum yaptı.

İSO’da, 27 Odadan Gelen 152 Ekspere “Kapasite Raporu” Hesaplama Kriterleri Eğitimi Verildi 03Kapasite Raporları ile ilgili mevzuat ve Kapasite Raporlarının Düzenlenmesi Usul ve Esasları da TOBB Sanayi Müdürü Mehmet Ali Bayram tarafından katılımcılara anlatıldı.