İstanbul Sanayi Odası Vakfı'nın Mütevelli Heyet Toplantısı Yapıldı

  • Etkinlikler
isov-muteveli-heyeti-toplantisi-02

İstanbul Sanayi Odası Vakfı (İSOV) Mütevelli Heyet toplantısı 24 Şubat 2016 tarihinde Odakule’de gerçekleşti. Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’nın ve Eski Milli Eğitim ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer’in de katıldığı toplantı aynı zamanda İSO Meclis Başkanı da olan İSOV Divan Başkanı Zeynep Bodur Okyay’ın divan başkanlığında yapıldı.

İSOV Yönetim Kurulu Başkanı<br />Erdal Bahçıvan
İSOV Yönetim Kurulu Başkanı
Erdal Bahçıvan

İSOV Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, 22 yıl önce Vakfın kurularak çok doğru bir karara imza atan yöneticileri saygıyla andı. Vakıf çalışanlarına teşekkür eden Bahçıvan, bu sene getirdikleri farklı bir boyutla İSO bütçesi dışında Mütevelli Heyeti'nden de katkı aldıklarını dile getirdi. Bunun burs ve bütçe harcamalarında önemli bir adım olduğunu ifade eden Bahçıvan, sanayi ve eğitimi daha fazla platformda bir araya getirmek istediklerini vurguladı. Gençlerle sadece burs ilişkisi değil, sanayi camiası ile bir köprü kurmak istediklerinin altını çizen Bahçıvan, gençlerin gelecekte pırıl pırıl yarınlar hikayesi yazdıracaklarını sözlerine ekledi.

İSO Meclis Onur Üyesi Hüsamettin Kavi
İSO Meclis Onur Üyesi
Hüsamettin Kavi

Kürsüye gelen eski İSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsamettin Kavi İSOV’un çok önemli bir misyon edinerek sanayinin ihtiyacı olan insan kaynağı adına değerli çalışmalar yaptığını belirtti. 500 kişiye burs verildiğini ifade eden Kavi, staj konusunda Vakfın çalışmalarından övgüyle bahsetti.

İSOV Genel Sekreteri Aynur Ayhan
İSOV Genel Sekreteri
Aynur Ayhan

Toplantıda İSOV Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Aynur Ayhan 2015 yılı Faaliyet Raporu ve 2015 yılında gerçekleşen Vakıf faaliyetleri hakkında bilgi verdi. İSOV Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Kaya da 2015 yılı gelir gider tablosu ve 2016 yılı bütçesi hakkında katılımcılara bir sunum yaptı. İSOV Denetim Kurulu Üyesi Eyüp Karadayı da kürsüye gelerek denetim kurulu raporları hakkında bilgi verdi. Ardından yeni Mütevelli Heyeti Üyeleri kabul edildi ve vefat etmiş Mütevelli Heyeti Üyelerinin varisleri üye olarak kabul edildi.