İstanbul Sanayi Odası Yönetimi Türk-Alman İnovasyon Zirvesi’ne Katıldı

  • Etkinlikler
turk-alman-zirvesi-02

İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Sultan Tepe ve Ali Eren, Almanya’da düzenlenen Türk-Alman İnovasyon Zirvesi’ne katılarak tecrübelerini katılımcılarla paylaştı. Zirve’ye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık da iştirak etti.

2014 Türk-Alman Bilim yılı kapsamında 21-22 Ekim 2014 tarihleri arasında Frankfurt'ta Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın da katıldığı Türk-Alman Inovasyon Zirvesi düzenlendi.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi Sultan Tepe ve Ali Eren sırasıyla “Sourcing Talent Abroad” ve “Advanced Manufacturing” konulu panellere konuşmacı olarak katılıp tecrübelerini katılımcılarla paylaştılar.

Birçok seçkin konuşmacının yer aldığı zirvede; yenilikçi ve teknolojik gelişmelere önem veren firmaların liderlerini bir araya getirmesi, iki ülke arasında kalıcı iş birliklerinin desteklemesi ve fikir alışverişinde bulunabilecekleri seçkin bir ortam oluşturulması amaçlandı.

Zirve kapsamına ikinci gün FIZ Frankfurter Innovationszentrum Biotechnologie (Frankfurt Biyoteknoloji İnovasyon merkezi) ve GSI Helmholtzzentrum für Schwerionenforschung (Ağır İyon Araştırmaları Merkezi) merkezleri ziyaret edildi ve yerinde ayrıntılı bilgi alındı.

Zirveye, İSO Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra İSO Meclis Üyesi Ömer Karadeniz de katıldı.