NATO Tedarik ve İhale Süreçleri Bilgilendirme Semineri Yapıldı

  • Etkinlikler
nato-tedarik-ve-ihale-02

İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen “NATO Tedarik ve İhale Süreçleri Bilgilendirme Semineri”, 150’den fazla katılımcı ile interaktif bir seminer formatında 2 Haziran 2016 tarihinde Odakule’de gerçekleştirildi.

İstanbul’da faaliyet gösteren firmaların NATO tedarik süreçlerinden daha fazla istifade etmesi amacıyla, ihale prosedürleri ve önümüzdeki dönemlerde NATO kapsamında öne çıkacak sektörler, NATO İhale süreçlerine katılmak için teknik, mali ve uluslararası kalite yeterlilik kriterleri hakkında detaylı bilgi paylaşımının yapıldığı NATO Tedarik ve İhale Süreçleri Bilgilendirme Semineri sanayicilerden yoğun ilgi gördü.

Açılış konuşmalarını İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Bekir Yelken’in yaptığı seminerde, Dr. Metin Gürcan (Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi), İlhami Keleş (Savunma Havacılık ve Uzay Kümelenmesi Derneği Genel Sekreteri), Mehmet Şeker (3. Kolordu Komutanlığı NATO Karargah Proje Subayı), Dr. Cumhur Altıntaş (NATO Tedarik ve İhale Süreçleri Uzmanı) panelist olarak yer aldı ve katılımcıları bilgilendirdi.

Seminer katılımcıların süreç ile ilgili daha detaylı bilgiler edindiği soru - cevap bölümü ile sona erdi.

NATO Tedarik ve İhale Süreçleri Bilgilendirme Semineri Yapıldı