Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetimi İstanbul Sanayi Odası'nda

silivri-isadamlari-ziyaret-02

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Yöneticileri, İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, Silivrili işadamları bazı sorunlarını Bahçıvan ile paylaştı ve ortak çözüm bulma noktasında neler yapılabileceği konuşuldu.

Silivri Sanayici ve İşadamları Derneği Yönetim Kurulu heyetinde aynı zamanda İSO Meclis Başkan Yardımcısı olan Hasan Büyükdede’nin yanı sıra Dernek Başkanı Hakan Kocabaş, Başkan Yardımcısı Mesut Söylet, üyeler Adnan Deniz, Tülay İlgen, Hasan Hüseyin Bayram, Hüseyin Dertop, Mustafa Yazıcı, Ali Osman Mertöz, Umut Kurtulan, Aynur Süleymanoğlu, Ülkü Büyükgönenç (İSO Meclis Üyesi), Rıdvan Mertöz (İSO Meclis Üyesi), Gökhan Turhan (27.Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı), Yahya Karataşlı, Mehmet Haseski ve Osman Örs yer aldı.