TOBB’un Düzenlediği Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı Ankara’da Gerçekleşti

  • Etkinlikler
tobb-marmara-trakya-toplantisi-02

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Marmara ve Trakya Bölge Toplantısı’nda Bölge oda ve borsalarının yönetim kurulu başkanları, meclis başkanları ve genel sekreterleri yer aldı.​ İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan’ın da katıldığı TOBB İkiz Kuleler’deki toplantıda oda ve borsaların gündemindeki konular istişare edilirken, faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Hisarcıklıoğlu, konuşmasında oda ve borsaların çalışmalarıyla üyelerine pek çok şey kattığını söyledi. Oda ve borsa üyesi olan iş dünyasının bu çalışmalardan haberdar olması gerektiğini belirten Hisarcıklıoğlu, bunların mutlaka kamuoyu ve üyelerle paylaşılması ve anlatılmasının zaruri olduğunu dile getirdi. Hisarcıklıoğlu, sosyal medya, yazılı ve görsel medyanın da kullanılmasının daha fazla kişinin bu imkanları anlamasına yardımcı olacağını vurguladı.

Toplantıda, başvuruları başlayan KOBİ Nefes Kredisi hakkında bilgi verilirken, Ekonomik Koordinasyon Kurulu’nun tedbir paketindeki konular görüşüldü. Ayrıca TOBB Dijital Dönüşüm Projesi, Şirket Kuruluşlarında Tek Durak Ofis Projesi, Mesleki Eğitim Faaliyetleri ile Mesleki Yeterlilik Belgelendirme Merkezi’ne (MEYBEM) ilişkin sunumlar yapıldı.