İSO Faaliyet Raporu ve Tanıtım Kitapçığı

İSO Faaliyet Raporu ve Tanıtım Kitapçığı için tıklayınızFaaliyet Raporu

İstanbul Sanayi Odası'nın, 2015 yılı boyunca verdiği hizmetleri, gerçekleştirdiği faaliyetleri, hayata geçirdiği projeleri ve sosyal sorumluluk çalışmaları ayrıntılı bir şekilde Faaliyet Raporu'nda sunulmuştur.

Tanıtım Kitapçığı

Türkiye'nin en büyük ve en köklü Sanayi Odası olan İstanbul Sanayi Odası ile ilgili tüm kurumsal bilgilere bu kitapçık içerisinde ulaşabilirsiniz. Odamızın misyon, vizyon ve değerlerini, organizasyon yapısını, meslek komitelerimizi, sunmuş olduğumuz hizmetleri, projelerimizi ve sosyal sorumluluk faaliyetlerimizi bir arada görebileceğiniz yayın türümüzdür.

2015 yılı Faaliyet Raporu'na ulaşmak için tıklayınız Attach 2014 yılı Faaliyet Raporu'na ulaşmak için tıklayınız Attach İSO Tanıtım Kitapçığı Attach