51. Grup İklimlendirme Ekipmanları Sanayii Sektör Toplantısı

  • Haberler
51grup-manset-01

Odamız 51. Grup İklimlendirme Ekipmanları Sanayii Meslek Komitesi’nin organizasyonunda, 16 Mayıs 2023 tarihinde Odakule Tünel Eğitim Salonu’nda, gruba mensup üyeler ve sektördeki sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin katılımı ile bir sektör toplantısı gerçekleştirildi.

51. Grup İklimlendirme Ekipmanları Sanayii Meslek Komitesi Başkanı Ahmet Hayri Gökşin açılış konuşmasında İstanbul Sanayi Odası ve komite faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgi aktardı. Toplantıda, Odamız Ar – Ge ve Teknoloji Şubesi Müdür Yardımcısı Eda Türktaş, Odamızın yenilikçi, yüksek katma değerli ve küresel ölçekte rekabetçi ürünlerin yaratılmasına destek olmayı hedefleyen İSO Endüstriyel Tasarım ve Prototipleme Merkezi (ETP) hakkında yaptığı sunum ile söz konusu merkezi ve sunduğu hizmetleri tanıttı. Çalışma Hayatı ve Mesleki Gelişim Şubesi Müdür Yardımcısı Meltem Arıoğlu ise İSO Mesleki Eğitim İş Birliği Projesi (MEİP) hakkında bir sunum gerçekleştirdi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarının sanayide, kendi alanlarında, nitelikli bir şekilde istihdam edilmelerini hedefleyen proje kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yeni hedefler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Toplantıda tanıtılan Odamız faaliyetleri ile katılımcıların yoğun soruları, değerlendirmeleri ve katkıları ile toplantı sona erdi.