52. Grup Genişletilmiş Sektör Toplantısı

• Haberler
grup52-manset-01

52. Grup Beyaz Eşya ve Ev Aletleri Sanayii Meslek Komitesinin organizasyonunda gruba mensup üyeler ile 14 Aralık 2022 tarihinde ve İTO Cemile Sultan Tesislerinde “sektöre mensup üyeler arasında tanışma ve karşılıklı görüş alışverişinde” bulunmak üzere yemekli bir toplantı gerçekleştirildi.

İSO Meclis Başkan Yardımcısı ve 52. Grup Beyaz Eşya ve Ev Aletleri Sanayii Meclis Üyesi Sadık Ayhan Saruhan’ın açılış konuşması ile başlayan toplantıda, Meslek Komitesinin önceki dönem yapmış olduğu çalışmalar ile ilgili üyelere bilgi aktarıldı. Toplantıda ayrıca Odamız Endüstriyel Tasarım ve Prototipleme Merkezi Genel Müdürü Ahmet Şevki Ural tarafından söz konusu merkezde verilen hizmetler ile ilgili bir sunum gerçekleştirildi.

İSO Meclis Başkan Yardımcısı
Sadık Ayhan Saruhan

Sunumların ardından katılımcıların sektörde yaşamakta oldukları sektörel sorunlar ele alındı ve söz konusu sorunlara yönelik çözüm önerileri birlikte değerlendirildi.