İSO Ayakkabı ve Yan Sanayii Meslek Komitesi Temsilcileri Ticaret Bakanlığı’nı Ziyaret Etti

  • Haberler
22_grup_manset_01

Odamız 22. Grup Ayakkabı ve Yan Sanayii Meslek Komitesi ve Türkiye Ayakkabı Sanayicileri Derneği temsilcileri, 18 Şubat 2026 tarihinde T.C. Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu’yu makamında ziyaret etti.

Ticaret Bakan Yardımcısı Mustafa Tuzcu ve Bakanlık yetkililerinin katılımıyla gerçekleşen ziyarete, sektörü temsilen İSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetin, İSO Meclis Üyesi Mehmet Büyükekşi, TASD Yönetim Kurulu Başkanı Berke İçten ve İSO Meclis Üyesi aynı zamanda TASD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Göl katılım sağladı.

Yapılan ziyarette saya ve taban ithalatı sürecinde yaşanılan sorunlar, bu sorunların sanayiciler üzerindeki etkileri aktarıldı ve potansiyel çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi.