KOBİ’ler için “Düşük Karbon Pazar Stratejisi” Geliştirilmesi Danışmanlık Desteği

İngiltere merkezli Pera (Production Engineering Research Association) şirketinin Doğu Avrupa, Orta Doğu ve Afrika ofisi olarak İstanbul’da bulunan Pera EEMEA’nın Odamız ile işbirliğinde yürüttüğü bir proje kapsamında, KOBİ’lere yönelik olarak “Düşük Karbon Pazar Stratejisi” geliştirilmesi amacıyla danışmanlık desteği sağlanacaktır.

İngiltere bakanlık birimlerinden Foreign Commonwealth Office (FCO) tarafından oluşturulan ve Türkiye’de İngiliz Büyükelçiliği tarafından izlenen mali destek programı kapsamında gerçekleştirilen ve Türkiye’deki ana yürütücüsünün Pera EEMEA olduğu projede temel olarak, üretim sektöründeki 10 adet firmaya ücretsiz olarak;

• Enerji verimliliği ile ilgili Ar-Ge faaliyetleri,
  • Doğa dostu teknoloji, endüstriyel simbiyoz ve yeşil enerji,
  • Düşük enerji tüketen ürünlerin geliştirilmesi konularında

mentorluk desteği sunulacaktır.

Programda öncelikli olarak firmalara özel ihtiyaçlar ile aksiyon planı hazırlanacak, sonrasında her bir KOBİ için Düşük Karbon Pazar Stratejisi’nin geliştirilmesine yardımcı olunacaktır. Projeyle ilgili detaylı bilgiye http://www.lowcarbonstrategies4business.com/ web adresinden ulaşılabilir.

Projede yer almak isteyen firmaların bilgi formunu (bilgi formunu indirmek için tıklayınız) eksiksiz olarak doldurup 26 Haziran 2015, Cuma gününe kadar Odamız Çevre ve Enerji Şubesine (oinan@iso.org.tr e-posta adresine veya 0212 251 46 37 nolu faksa) göndermeleri gerekmektedir.

Bilgi Formunu İndirmek için Tıklayınız Attach