41-45-46. Grup Meslek Komiteleri Mart Ayı Ortak Toplantısını Gerçekleştirdi

• Haberler
45grup-manset-01

45. Grup Metal Şekillendirme, Isıl İşlem ve Kaplama Sanayii ve 46. Grup Metallerin Talaşlı İşlenmesi Sanayii Meslek Komitelerinin 41. Grup Özel Amaçlı Makine Sanayii Meslek Komitesinin de katılımı ile gerçekleştirdiği Mart ayı olağan toplantısında karşılıklı iş birlikleri ve yapılabilecek ortak çalışmalar değerlendirildi.

Toplantının ikinci bölümünde ise gelişen teknoloji ve dijitalleşme ile birlikte şirketler için oldukça önemli bir hale gelen bulut bilişim sistemleri gündeme alındı. Bu çerçevede söz konusu toplantıya Huawei Bulut İş Geliştirme Müdürü Yiğitcan Kutay Güler ve Huawei Bulut Çözümleri Yöneticisi Rıza Can Sevinç katılım sağlayarak Huawei’n Türkiye’deki yeni bulut servisi olan Huawei Cloud hakkında komite üyelerini detaylı bilgilendirdi.