İSO – İTO Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı

• Haberler
15grup-manset-01

Odamız 15. Grup Konfeksiyon Yan Sanayii Meslek Komitesi Üyeleri İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Gıyasettin Eyyüpkoca ve 42. Grup Tekstil Yan Sanayii Ürünleri Meslek Komitesi Üyelerinin katılımıyla 18 Mayıs 2023 tarihinde, tanışma amaçlı ve sektörün öncelikli konuları kapsamında iş birliklerinin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi.

Üyelerin faaliyetler alanları ile ilgili bilgi verdiği toplantıda, ticaret politikası savunma araçları kapsamında dampinge karşı önlemler, üretimde kalitenin sürekliliğinin sağlanması gerekliliği, sektörde ara eleman ihtiyacı gibi konular ön plana çıktı. Sektörün ortak sorunları ile ilgili kurumların birlikte hareket etmesinin çözüme ulaşma açısından önemine vurgu yapılan toplantıda, yapılabilecek ortak çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.