İSO Deri ve Kağıt Sektörü Temsilcileri Gelir İdaresi Başkanlığını Ziyaret Etti

• Haberler
grup16-17-manset-01

İstanbul Sanayi Odası, Deri, Yünlü Deri ve Saraciye Sanayii ve Basım, Yayın Sanayii temsilcileri sektörlerinde yaşanan KDV oranları ile ilgili sorunları ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini birlikte değerlendirmek üzere Gelir İdaresi Başkanlığı ile bir toplantı yaptı.

19 Aralık 2022 tarihinde Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayrakdar ile yapılan toplantıya İSO Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Çetin, İSO 16. Grup Deri, Yünlü Deri ve Saraciye Sanayii Meclis Üyesi Hasan Süren ve Meslek Komitesi Üyesi Mehmet Hikmet Sönmez, 27. Grup Basım, Yayın Sanayii Meclis Üyesi Sadettin Kaşıkırık ve Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Emre Duran, Petek Saraciye San. ve Tic. A.Ş. yetkilisi Hamdi Saraçkardeşler ve Saraciye Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Aydın katıldı.

Sektör temsilcilerinin KDV oranları nedeniyle yaşadıkları sıkıntıları aktardıkları toplantı karşılıklı fikir alışverişiyle devam etti.