32-35-53 ve 54. Meslek Komiteleri Üyeleri İSO ETP Merkezi’nde İncelemelerde Bulundu

  • Haberler
etp-32_35_54_55_manset_01

İstanbul Sanayi Odası (İSO) 32. Grup Kauçuk ve Kauçuk Teknolojileri Sanayii Komitesi, 35. Grup Plastik Hammaddeleri ve Plastik Enjeksiyon Mamulleri Sanayii Komitesi, 53. Grup Kara Taşıtları Ana Sanayii ve Karoseri Sanayii Komitesi ve 54. Grup Kara Taşıtları Yan Sanayii Komitesi Üyeleri, İSO Endüstriyel Tasarım ve Prototipleme Merkezi’ni ziyaret etti.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda İSO ETP Yönetim Kurulu Üyesi ve 54. Grup Meslek Komitesi Başkanı da olan Celal Kaya eşliğinde yapılan ziyarette İSO Meclis Üyesi ve 35. Grup Meslek Komitesi Başkanı Ömer Karadeniz de bulundu.

İSO Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kaya ziyaretçilere yaptığı konuşmada İstanbul Sanayi Odası’nın Üyesi olan tüm sanayicilerin ortak değerinin teknolojiye dayalı nitelikli kalkınma olduğunu, İSO Endüstriyel Tasarım Merkezi’nin de (İSO ETP) bu ortak değere hizmet etmek ve bir katma değer yaratmak için kurulduğunu söyledi. İSO ETP’de bulunan teknolojilerden her sektörün yararlanabileceğini ve yararlanması gerektiğini belirten Kaya, İSO Üyeleri olarak büyük emekler verilerek kurulan İSO ETP’nin geliştirilmesi ve büyümesinin sağlanması, hizmet verdiği alanların çoğaltılması gerektiğini vurguladı. Kaya; “Burayı kalkındırarak yararlanalım, yararlanarak kalkındıralım” dedi.

Kaya’nın konuşmasının ardından İSO ETP hakkında kısa bir bilgilendirme sunumu da yapıldı. Sunumun ardından İSO Meclis ve Meslek Komiteleri Üyeleri, İSO ETP'nin modern ve teknolojik laboratuvarlarını yerinde inceleme fırsatı buldu. Merkezin uzman ekibi tarafından endüstriyel tasarım ve prototipleme süreçlerine ilişkin detaylı bilgiler aktarıldı.

Ziyarete İSO Meclis Üyesi Oğuzhan Durmuş, İSO Meclis Üyesi Erkan Aydın, İSO Meclis Üyesi Hasan İstanbulluoğlu, İSO 35. Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Mustafa Kemal Albayrak, İSO 35. Grup Meslek Komitesi Üyesi Elif Derya Elmas, İSO 35. Grup Meslek Komitesi Üyesi İbrahim Emirhan Bora, İSO 53 Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Ufuk Özünlü, İSO 54. Grup Meslek Komitesi ve aynı zamanda İSO ETP Yönetim Kurulu Üyesi Berç Darçin ve İSO 54. GRUP Meslek Komitesi Üyesi İbrahim Hattat.