• yol-haritalarì-gìda-01

    İSO COVID-19 Sektörel Yol Haritaları Toplantılarında Gıda Sektörü Ele Alındı

    • 11.02.2021

    DETAYLI BİLGİ
  • gıda-sektörü-01

    Gıda Sektörü Meslek Komiteleri İle Ortak Toplantı Gerçekleştirildi

    • 06.10.2020

    9. Grup Endüstriyel Yemek Sanayii Meslek Komitelerimizin talebi ile; 6. Grup Bitkisel Gıda Ürünleri Sanayii, 7. Grup Kakaolu, Şekerli Ürünler ve İçecekler Sanayii, 8. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitesi Üyelerimiz ve Bitkisel Yağ Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil’in de katılımı ile Gıda Sektörü Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı, 5 Ekim 2020 tarihinde gerçekleştirildi.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup8-meslek-komite-genis-01

    8. Grup Meslek Komitemiz Genişletilmiş Sektör Toplantısı Gerçekleştirdi

    • 12.03.2020

    8. Grup Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meslek Komitemiz, 11 Mart 2020 tarihinde gruba mensup üyeler, İstanbul Ticaret Odası 12. Grup Ekmek ve Unlu Mamuller ve 72. Grup Baklava, Pasta ve Şekerli Mamuller Meslek Komitesi Üyeleri, İstanbul Ticaret Borsası, İstanbul Fırıncılar Odası, Ekmek Sanayii İşverenleri Sendikası, Baklava ve Tatlı Üreticileri Derneği (BAKTAD) temsilcileri katılımı ile sektörün sorunları ve çözüm önerilerinin tartışıldığı bir toplantı düzenlendi.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup08-yilin-ilk-toplantisi

    2020 Yılı İlk Toplantısına Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Özyurt Katıldı

    • 10.01.2020

    8. Grup Meslek Komitemizin 8 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirdiği olağan toplantısına Yönetim Kurulu Üyesi Yüksel Özyurt katılarak sektörün sorunları ve çözüm önerileri değerlendirilmiştir.

    DETAYLI BİLGİ
  • grup08-siyavuspasa-mtal

    İSO Mesleki Eğitim Protokolü kapsamında Siyavuşpaşa MTAL’da Süleyman Köşkeroğlu ile Öğrencilere Uygulamalı Baklava Eğitimi

    • 30.10.2019

    İSO Mesleki Eğitim Protokolü kapsamında Protokol Yürütme Kurulu’nda 8. Öğütülmüş Tahıl ve Unlu Mamuller Sanayii Meclis Üyesi Süleyman Köşkeroğlu ve 16. Grup Deri, Yünlü Deri ve Saraciye Sanayii Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Gökhan Eren’in bulunduğu Siyavuşpaşa MTAL’da Öğrencilere Uygulamalı Baklava Eğitimi verilmiştir.

    DETAYLI BİLGİ