Çorap ve İç Giyim Sanayii Güney Afrika’ya Sektörel Ticaret Heyeti Gezisi Gerçekleştirdi

• Haberler

İstanbul Sanayi Odası, 29 Ekim - 2 Kasım tarihleri arasında Güney Afrika’nın Johannesburg şehrine yönelik olarak Çorap ve İç Giyim Sanayi Sektörlerini kapsayan bir ticaret heyet gezisi gerçekleştirdi.

İSO 20.Grup Çorap Sanayii Meclis Üyesi Suat Öztürk Başkanlığında düzenlenen heyetin ilk gününde Mall of Africa içerisinde yer alan Edgards, Truworths, Jets, Pick’n Pay ve Mr.Price gibi büyük zincir mağazalar ziyaret edilerek pazar incelemesinde bulunuldu.

Programın ikinci günü yapılan ikili görüşmelerde, 16 Güney Afrikalı firma ile 70 görüşme gerçekleştirmiş olup Johannesburg Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Connie Mashaba ile iki ülke arasındaki ticaret hacmini nasıl geliştirebileceği konusunda görüşmeler yapıldı.

Program çerçevesinde, Güney Afrika Büyükelçisi Ayşegül Kandaş, Güney Afrika Ticaret Müşavirlerimiz İlker Eralp ve Bengü Okur Erdoğan’ın katılımlarıyla, firmalarımız akşam yemeğinde bir araya gelip pazar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Heyetin üçüncü günü China City, Oriental Plaza, Rosebank ve Sandton City Mall ziyaretleriyle tamamlandı.