• grup11-ortak-toplanti

11, 12, 15, 17 ve 18. Grup Meslek Komiteleri Ortak Toplantı Gerçekleştirdi

• 03.12.2019

18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komitemizin talebi doğrultusunda; Odamız 11. Grup Tekstil Terbiye, Boya, Baskı Sanayii, 12. Grup Örme Kumaş Sanayii, 15. Grup Konfeksiyon Yan Sanayii, 17. Grup Dış Giyim Sanayii ve 18. Grup İç Giyim Sanayii Meslek Komiteleri Üyelerimizin katılımıyla tekstil ve hazır giyim sektörünün sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerileri değerlendirilmek üzere 26 Kasım 2019 tarihinde Odamızda bir toplantı gerçekleştirildi.

• grup09-beylikduzu-mtal-tesis-01

Beylikdüzü MTAL’da Endüstriyel Çamaşır Yıkama Tesisi Kuruluyor

• 03.12.2019

Protokol Yürütme Kurulu’nda 9. Grup Endüstriyel Yemek Sanayii Meclis Üyeleri Sedat Zincirkıran ve Hüseyin Bozdağ’ın bulunduğu Beylikdüzü MTAL’da “Endüstriyel Çamaşır Yıkama Tesisi” kurulumu için İSO 11. Grup Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı İkbal Yiğitalp Atik tarafından çalışmalara başlanmıştır.

• lombardiya-gezisi-01_880x410

İSO Heyeti, İtalya’nın Lombardia Bölgesi’ne Çalışma Ziyareti Yaptı

• 13.11.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO) bünyesinde yürütülmekte olan Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD) kapsamında İtalya Lombardia Bölgesi’ne bir çalışma ziyareti gerçekleştirildi. İSO Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Bekir Yelken Başkanlığında, İSO Meclis ve Meslek Komitesi temsilcilerinin katılımı ile 21-23 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleşen ziyarette dijitalleşme, Sanayi-Üniversite İşbirliği ve Uluslararasılaşma Alanlarında Kapasite Gelişimi için Yapısal Diyalog Yoluyla En İyi Uygulamaların Transferi Projesi üzerine temaslar yapıldı.

• protokol-toplanti-01_880

Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile İlgili Değerlendirme ve İstişare Toplantısı Yapıldı

• 15.08.2019

İstanbul Sanayi Odası (İSO), Milli Eğitim Bakanlığı ile 25 Ocak 2019 tarihinde imzalanarak hayata geçirilen Mesleki Eğitim İş Birliği Protokolü ile ilgili bugüne kadar yaptığı çalışmalar ve gelinen noktayı değerlendirme ve bilgilendirme toplantısı düzenledi.

• 01_manset

Mesleki Eğitim Projesi kapsamında Protokol Yürütme Kurulu Toplantıları Başladı

• 22.07.2019

25 Ocak 2019 tarihinde mesleki ve teknik eğitimde sektörün iş gücü ihtiyacına cevap verebilecek niteliğe sahip, gelişen teknolojiye hızla ve etkin şekilde uyum sağlayabilen, paydaşların planlama ve karar alma süreçlerine aktif şekilde katıldığı bir yapıyı tam anlamıyla hayata geçirebilmek amacıyla…